Want to make creations as awesome as this one?

Krokodili aminuar në një studim të kujdesshëm, provat nuk mbështesnin vlefshmërinë e ideve astrologjike.2 Kjo përvojë është e zakonshme në shkencë – shkencëtarët shpesh testojnë ide që rezultojnë të Të jesh gabim. Sidoqoftë, një nga shenjat da horoskopi shqip është që idetë modifikohen

Transcript

Krokodili Website Shqip


#nofiltër, si A Krokodili. Ata do të thonë atë që të tjerët mendojnë me të vërtetë, por kurrë nuk do të guxojnë të shqiptojnë me zë të lartë. Nëse doni një mendim të sinqertë, atëherë pyesni një Shigjetar… POR më mirë të jeni i sigurt se doni të Krokodili vërtetën e plotë, të pa lustruar sepse kjo është ajo që do të merrni (motra ime është Saggie, dhe unë mbaj shumë plagë…)

Aventurier (lexo: rebel)

Nga njëra anë, atyre u pëlqen të fusin erën në lesh, një horizont të ri në hartën

Start

Horoskopi tek Krokodili

ive të shenjës së yllit të Shigjetarit.

Le të hedhim një vështrim në tiparet pozitive Krokodili dhe negative të personalitetit të kësaj shenje zodiakale.
Tiparet pozitive: Të horoskopi zgjuara, të kujdesshme, të thella, të ndershme dhe të egra
Tiparet negative: Të padurueshëm, të pakujdesshëm, mburravecë, duke kërkuar vëmendje dhe brutal

Shigjetari Tipare Pozitive
Meqenëse Shigjetarët janë të shkëlqyeshëm për të parë një situatë nga të gjitha anët, ata janë gjithashtu zgjidhës natyrorë të problemeve. Njerëzit me Shigjetarë në jetën tonë i duan ata që gjithmonë sjellin kokën dhe zemrën e tyre në tryezë.Dobësitë
Për shkak se ata janë aq të talentuar emocionalisht dhe Krokodili intelektualisht, horoskopi Shigjetarët tanë lehtë mund të kapen nga egotizmi nëse nuk janë të kujdesshëm. Kurdoherë që jeni në gjendje të kuptoni nuanca të shumta dhe aspektet e një çështjeje ju vjen lehtë, është e lehtë të ndiheni tepër të sigurt në aftësitë tuaja, dhe kështu të bini në përtaci dhe kokëfortësi. Mos harroni: vetëm sepse mund të shihni hollësitë e një problemi nuk do të thotë që nuk keni nevojë për ndihmë në zgjidhjen e tyre. (Kjo këshillë vlen edhe për vetë problemet e një Shigjetari!)
I zgjuar:
Shigjetarët janë të nivelit të horoskopi mirë, të zgjuar dhe inteligjent. Ata janë në gjendje të shohin mundësitë dhe të rrezikojnë. Ata mendojnë dhjetë hapa përpara asaj që të gjithë të tjerët po mendojnë dhe kjo është arsyeja pse ata janë shumë të vështirë të mashtrohen.

Përkujdesja
Shigjetari kujdeset për ju thellësisht por nuk di gjithmonë si Krokodili ta tregojë atë. Do të duhet të lexosh midis rreshtave. Të kujdesesh shumë është e vetmja gjë që një Shigjetar lufton gjatë gjithë kohës.

Thellë
Shigjetari është një mendimtar i thellë. Ata do të dëshirojnë të shqyrtojnë se kush horoskopi https://krokodili.al/horoskopi/ është personi tjetër dhe ku po shkon dhe mund ta shohin fundin me një pastërti që më së shumti u mungon të tjerëve.

Shenjat e Horoskopit

po dashurisë jashtë. Në marrëdhënie, Sags do të jenë të sinqertë dhe të vërtetë me veten e tyre, dhe kjo mund të nënkuptojë se ata do të lëvizin nga një marrëdhënie. Nëse nuk po funksionon, nuk po funksionon dhe një Shigjetar nuk do të qëndrojë për hir të ndjenjave të një personi tjetër. Një Shigjetar do të jetë gjithmonë i sinqertë dhe në kontroll me emocionet e tyre, dhe një Shigjetar nuk do të përfshihet në shantazhe emocionale.

Shigjetari është një mik i palëkundur dhe një mendimtar krijues; një person i shkëlqyeshëm për të

info

WRITE YOUR TITLE HERE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.Si ta përdorni: Kur ndiheni të mbingarkuar, mbani kuarcin tuaj të tymosur, mbyllni sytë dhe merrni frymë thellë derisa të ndiheni të vendosur edhe një herë.

Seleniti
Më e mira për: Pastrim energjie; pozitiviteti; duke karikuar kristale të tjera


Si një nga kristalet më të fuqishëm atje, seleniti mund të përdoret për të pastruar energjinë dhe për të siguruar dridhje pozitive. Particularlyshtë veçanërisht e dobishme në një zyrë të madhe ose hapësirë ​​bashkëpunimi ku ka shumë energji përreth

Astrologjia

+ info

+ info

+ info

Dashi


Si ta përdorni: Shkruani një qëllim rreth bollëkut në një copë letër. Çfarë doni të shihni të ndodhë? Dele atë copë letër lart dhe vendosi aventurinën tënde sipër. Në tryezën tuaj do të shërbejë si një kujtesë e përditshme për të medituar në heshtje pa marrë qëllimin tuaj.

Syri i Tigrit
Më e mira për: Qetësimin e atyre nervozizmave

Demi


Kjo javë do të gërmojë thellë në marrëdhëniet tuaja. Këtë javë mund të hasni dikë të ri që do të dëshironi ta ndiqni më tej si mik. Mesjava kur dielli aspekton Neptunin, kjo do të jetë koha më e mirë për një takim, Akrepi. Gjatë fundjavës, ju dhe një person tjetër mund të krijoni një ide prej një milion dollarësh që mund të përfitojë nga ju të dy.

Peshorja


Javën e Mesme, Merkuri (planeti i komunikimit) bashkohet me Uranin (planeti i rebelimit) dhe seksi i diellit Neptuni (planeti i iluzionit), kështu që kërkoni që njerëzit të jenë të dy entuziastë dhe të qetë. Marrëdhëniet mund të vijnë në pah të Enjten, kur mund të ketë ndonjë eksitim - madje edhe mani - për një lidhje aktuale. (Nëse keni nevojë për një ndihmë të vogël në këtë fushë, një lexim dashurie tarot mund të bëjë hilen.)

Karakteristikat e shenjave te horoskopit

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet

Astrologjia dhe Horoskopi


Ana e sipërme e këtij bashkimi Leo Sun-Mars është se ajo na bekon me një shpërthim guximi, duke na fuqizuar të heqim frikën dhe lidhjet tona. Eklipset shpesh kanë të bëjnë me lënien e diçkaje ose dikujt. Por edhe nëse rezultati përfundimtar është pozitiv, tranzicioni mund të jetë me gunga, për të thënë të paktën.

Kundërshtimi i energjisë racionale, kolektive të Ujorit kundrejt perspektivës së pasionuar, personale të Luanit mund të çojë në konfrontime të zjarrta, ku fjalët përdoren si armë për të goditur nën rrip. Sidoqoftë, mençuria e eklipsit pëshpërit që të heqë dorë nga e shkuara aq fort ose të vuajë pasojat. Mezi presim që dikush tjetër të na shpëtojë. Ne duhet të jemi ndryshimi që dëshirojmë të shohim ndërsa kemi mundësinë.

+ info

WRITE YOUR TITLE HERE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.


Horoskopi parashikon që edhe karriera juaj do të jetë e qëndrueshme këtë vit. Këtë vit mundeni ngadalë të ngjiteni horoskopi në shkallën e suksesit tuaj, mirëpo do t’ju nevojitet punë shumë e mundimshme për ta arritur këtë.
Dashi & Peshqit: Kjo lidhje mund të krokodili mbijetojë vetëm nëse secila palë i përgjigjet nevojave të palës tjetër.

Frymëmarrje. Shtë një pjesë e pavetëdijshme e ekzistencës sonë. Sidoqoftë, pa aftësinë për të marrë frymë në ajër nuk do të ishim këtu. Ajri është elementi energjetik që thithim. Duke folur astrologjikisht, elementi i Ajrit është i përqendruar në thithjen e energjisë mendore.

Author's name