Want to make creations as awesome as this one?

Transcript

Bruger du Google Maps, så kan det også være, at dine lokationsdata bliver gemt af Google.

Hvor mange af dine personlige oplysninger ligger tilgængelig på nettet? Få svaret her.

Google kan gemme, hvad du siger til Google Assistent. Vi viser, hvordan du selv bestemmer, hvad der gemmes.

Google er en af de virksomheder, der ved allermest om dig. Oplysningerne får Google fx fra Google Maps, Google Chrome og Google Assistent. Vi viser dig her, hvordan du selv bestemmer, hvor meget data Google skal have adgang til.

Privatlivsværktøj

Hvor meget ved

Google om dig?

Skjul dine private informationer

Slet de samtaler, Google har optaget

Hvilke indstillinger vil du ændre?

Klik på ikonerne for at se, hvordan du ændrer indstillingerne.

Se hvordan Google sporer din færden

Placering

Informationer

Samtaler

Se hvordan Googlesporer din færden

Google Maps gør det nemt at finde fra A til B. Har du funktionen "Placeringshistorik" slået til, gemmer korttjenesten imidlertid din placering, så længe du har din telefon på dig.Vil du slå placeringshistorikken fra, skal du klikke på knappen herunder og følge vejledningen under den.

1 Klik på knappen herover. For at slå Placeringshistorik fra, skal du sørge for, at knappen ved Placeringshistorik er slået fra som vist her.2 Nu åbner et nyt vindue. Klik så på knappenSæt på pause i nederste, højre hjørne.3 Vil du i stedet vælge, at din placeringshistorik automatisk skal slettes efter en bestemt periode, skal du klikke på Automatisk sletning og derefter vælge en periode i det vindue, der åbner.

Gå tilbage til startmenuen

Åbn Placeringshistorik

Se hvordan Googlesporer din færden

Google Maps gør det nemt at finde fra A til B. Har du funktionen "Placeringshistorik" slået til, gemmer korttjenesten imidlertid din placering, så længe du har din telefon på dig.Vil du slå placeringshistorikken fra, skal du klikke på knappen herunder og følge vejledningen under den.

1.Klik på knappen herover. For at slå Placeringshistorik fra, skal du sørge for, at knappen ved Placeringshistorik er slået fra som vist her.2. Nu åbner et nyt vindue. Klik så på knappenSæt på pause i nederste, højre hjørne.3. Vil du i stedet vælge, at din placeringshistorik automatisk skal slettes efter en bestemt periode, skal du klikke på Automatisk sletning og derefter vælge en periode i det vindue, der åbner.

Gå tilbage til startmenuen

Åbn Placeringshistorik

Skjul dine private informationer

Har du styr på, hvilke af dine informationer, der er tilgængelig for alle andre på nettet? Dit telefonnummer, din adresse, din stilling?Det kan du under indstillingerne Om mig. Du finder indstillingerne ved at klikke på knappen herunder.

1.Når du har klikket på knappen herover, åbner et vindue. Her får du en oversigt over de informationer, der er tilgængelige, og hvem der kan se dem.2.Vil du ændre, hvem der kan se en oplysning (fx dit telefonennummer), skal du klikke på den lille pil yderst til højre.3.Klik nu på enten Kun digeller på Alle, alt efter, hvem der skal kunne se dit telefonnummer.

Gå tilbage til startmenuen

Åbn Om mig

Bruger du Google Assistent på din telefon, iPad eller intelligente højtaler, kan det være, at dine lydoptagelser gemmes på Googles servere. Klik på knappen herunder for at ændre indstillingerne.

1.Klik på knappen herover. Scroll ned til du finder Web- og appaktivitet, som dækker overGoogles indstillinger om stemmeoptagelser.2. Vil du ikke have, at Google gemmer dine stemmekommandoer, skal du fjerne fluebenet ved Medtag lydoptagelser. Gør du det, gemmes dine stemmeoptagelser ikke længere. Er der ikke noget flueben til at starte med, gemmes dine samtaler ikke. 3.Vil du have, at optagelserne gemmes, men slettes efter et bestemt tidspunkt, skal du klikke på Automatisk sletning. Her kan du fx vælge Slet automatisk aktivitet, som er ældre end 3 måneder.

Slet de samtaler,Googlehar optaget

Gå tilbage til startmenuen

Gå tilbage til startmenuen

Åbn Web- og appaktivitet